El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre, du ser mig nu, lad ved Helligånden dit ord til mig bære frugt.

2. Hvilepladsen

Es 44, 21-23

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

Herren siger: »Husk det nu, Israel! Jeg skabte dig til at være min tjener, og jeg vil aldrig glemme dig. Jeg har slettet dine synder ud, de er forduftet som morgentågen for solens stråler. Vend om til mig, for jeg sætter dig fri!« Syng, I himle, for Herren har gjort vidunderlige ting! Råb af glæde, jordens dyb! Bryd ud i jubelsang, I skovklædte bjerge! For Herren har vist sin herlighed ved at købe Israel fri.

3. Betragtning

Igen skal vi minde hinanden om, at gennem Jesus Kristus er disse ord rettet til os, der lever i dag.
Der er tre fokuspunkter i disse vers.

1) Du skal huske at indprente dig, at du er skabt af Gud. Han vil bruge dig i sin tjeneste, og du kan være sikker på, at Gud aldrig vil glemme eller svigte dig.
2) Alle dine synder har Jesus båret op på Golgata. Han blev ramt af Guds vrede, og derfor kan Gud med fuld retfærdighed erklære: Jeg har slettet dine synder ud, de er forduftet som morgentågen for solens stråler.
3) Derfor lyder kærligheden stemme til dig: Vend om til mig, for jeg sætter dig fri." Det er kun Jesus, der virkelig kan sætte dig fri!

4. Udsigtspunktet

Aktion

Aktion

Rejs dig op og gå hen til vinduet. Åbn vinduet og råb (eller sig blot): Mine synder er slettet ud, de er forduftet som morgentågen for solens stråler!"

5. Samtale på vejen

Herre, jeg takker, fordi det virkelig er sandt, at mine synder er slettet ud!
Herre, tak at du kalder mig ind til dig igen og igen -  igen - igen  - igen - igen...